Хостинг

BACKUP хостинг услуги:
Предлагаме изцяло автоматизирани backup хостинг услуги според вашите нужди.
Имате нужда да съхранявате информацията си на отдалечен сървър? Можем да ви предложим цялостно софтуерно решение + дисково пространство в наш Data Center.
Ежедневни/Ежеседмични backup решения за цялата ви информация. Вече не е нужно да се притеснявате за вашата информация. Изцяло криптиран storage, който може да бъде достъпен по всяко време, при кражба на компютърната ви техника, при изтриване на текуща информация, при заразяване с вирус или др., ние можем да ви възстановим информацията от последната дата, на която е направен backup на някой от нашите сървъри.

WEB/E-MAIL хостинг услуги:
Споделен хостинг от cnc.bg с гаранция за качество.

CRYPTO/VoIP Телефония
Изцяло криптирана технология за вътрешна телефония, без притеснения от подслушване!

VPN хостинг:
Нашата VPN услуга ви позволява да използвате интернет като частна мрежа. Резултатът? Висока сигурност и достъпа до сайтове по целия свят.
Използването на VPN,  е същото като да имате пощенска кутия в някоя пощенска станция, адрес, който никой не може да ви проследи къде се намирате.
Резултатът е че, в каквито и да е сайтове да влизате, никой няма как да разбере къде се намирате и никой не може да ви проследи по вашият IP адрес, защото реално, те виждат адрес на някой от нашите сървъри.